AchtertuinTV

Ruim een jaar geleden, toen we ineens met z’n allen thuis kwamen te zitten door de Coronacrisis, werd ik benaderd door Katja van Dailygreeninspiration; ‘of ik interesse had om samen met haar en andere groene Instagrammers/experts filmpjes wilde maken om iedereen te voorzien van groene gezelligheid, elkaar te inspireren en mensen te laten zien dat het ook in de achtertuin genieten is! Zo gezegd, zo gedaan; een paar dagen later stond het eerste filmpje online via het Instagramaccount @achtertuinTV en sindsdien zijn er al vele afleveringen online gekomen!

Wil je jouw filmpje ook in een aflevering terugzien? Maak een rechtopstaand filmpje van niet meer dan 1.30 minuten en plaats deze op Instagram met #achtertuinTV.

De ‘experts/groene Instagrammers: Katja Staring linksboven (initiatiefnemer en natuurtuinieren), linksonder: Carlijn Krielaars (balkon- en binnenstadstuinieren), Marleen van Langen (jong-gezinstuinieren), rechts van boven naar beneden Kim Nelissen (stadsmoestuinieren), Eline Houtkamp  (bloemtuinieren) en Nienke Plantinga (tuinontwerp)

Bekijk de introductie-aflevering hier

Alle afleveringen terugkijken? Neem dan een kijkje bij Katja Staring van Dailygreeninspiration of bekijk de laatste aflevering hier:
Aflevering 22 (DIY)