Over mij

Welkom!


Voor wie mij (nog) niet kent, mijn naam is Marleen.

Wat begon als het doorsturen van prachtige foto’s van mijn tuin naar mede tuinliefhebbers, is ondertussen een beetje uit de hand gelopen. Al snel was daar het Instagramaccount en dus nu ook een website.

Met deze website wil ik iedereen laten zien dat het hebben van een (groene) tuin niet veel tijd/geld hoeft te kosten! De tuinplanten op mijn site hebben weinig tot (bijna) geen onderhoud nodig. Daarnaast is het hartstikke leuk om met het hele gezin te genieten van het tuinieren; onze zoon Morris geniet namelijk met volle teugen van alles groeit, bloeit en krioelt!

Ik merk dat het hebben van tuinieren als (gezonde) hobby soms nog weleens wordt gezien als ‘iets van vroeger’ en dat ‘alleen gepensioneerden tijd doorbrengen in de tuin’. Dit is dus zeker niet waar. Ik neem je mee in de wereld van Trendy Tuinieren!

Ook zonder ‘groene vingers’ kun je de tuinplanten, die ik voor je heb gesorteerd per seizoen, in leven houden! Ik hou ervan om elk seizoen kleur in de tuin te hebben. Als je van mijn plantenlijst planten uit elk seizoen uitkiest, kun jij ook het hele jaar door genieten van kleur in de tuin!

Naast tuinieren in de volle grond ben ik ook dol op tuinieren in potten! Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen (bijvoorbeeld fruitstruiken in pot) en ben ik altijd bezig met het maken van prachtige combinaties (qua plant en pot). Het werkt aanstekelijk, dus je bent alvast gewaarschuwd 😉

Alle foto’s en filmpjes zijn door mij gemaakt en zijn van planten uit mijn eigen tuin.

Veel plezier met tuinieren!