Projecten

April 2021 tot heden; Gemeente Schagen:

Momenteel ben ik als Groene Ambassadeur aan de slag in de Gemeente Schagen, waarbij ik de bewoners van Schagen laat zien dat het hebben van een groene tuin voor iedereen haalbaar is en hoe je ermee kunt starten.

De komende maanden staat er elke maand een ander onderwerp centraal, waarbij er ook een maandelijks (online) evenement over dit onderwerp zal plaatsvinden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals; biodiversiteit, klimaatverandering, water in de tuin, zaaien, genieten in de tuin, bodemverbetering, bijen, etc.

Ik maak, samen met de bewoners van Schagen, groene reportages, ga op tuinbezoeken, verzorg live Q&A’s over diverse groene onderwerpen en bewoners kunnen deelnemen aan online workshops.

Samenwerken
➥Wil jij voor jouw project ook gebruik maken van een Groene Ambassadeur? Vul dan dit ✉formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Overige projecten
Inmiddels help ik ook diverse andere Groene Ondernemers (bijvoorbeeld De Plantendokter) om hun online zichtbaarheid te vergroten en ben ik begin april 2021 van start gegaan met de Om de tuin leiden Club waarbij ik in kleine groepen laat zien hoe je van je tuin een natuurgebied maakt waarbij er sprake is van een stabiel ecosysteem.