‘Rondje Kwekerijen’

‘Rondje Kwekerijen’
Op zaterdag 04 mei 2019 zal de allereerste ‘Rondje Kwekerijen’ plaatsvinden. Om te starten heb ik gekozen voor kwekerijen in de provincie Noord-Holland! Dit wil je toch niet missen!?

Wat kun je van deze dag verwachten?
Iedereen, mét of zonder groene vingers, is welkom!
Naast dat het bezoeken van kwekerijen voor de tuinliefhebber al een feestje is, is het nóg leuker om dit samen te doen met mede tuinliefhebbers om zo elkaar te inspireren, creatief bezig te zijn en weer nieuwe kennis op te doen! Er zijn zoveel prachtige kwekerijen te bezoeken en graag bezoek ik met jullie samen deze pareltjes! Er is ruimte om al jouw vragen te beantwoorden en natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis!
Vergeet je je portomonnee niet? Het is uiteraard mogelijk om al het moois wat je graag wilt hebben meteen aan te schaffen! 😉
Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig om elkaar ‘offline’ te spreken en nieuwe mensen te leren kennen!


Hoe ziet het dagprogramma eruit?

Start: 09.30u (inloop, vanaf 10.00u zullen we van start gaan)
Kwekerij ‘De Tuinstek’ te Tuitjenhorn.
(voor koffie/thee en iets lekker wordt gezorgd!) Anneke en Peter (eigenaren) zullen een rondleiding verzorgen en je kunt bij hen terecht voor al jouw vragen (zorg dus dat je van te voren goed weet waar je meer over wilt weten!)

Lunch: 12.00 – 13.00 uur (op eigen kosten)

Middag:
In de middag zullen we nog 2 kwekerijen bezoeken. In de dagen voor 04 mei zal ik bekend maken (door middel van hints) om welke 2 kwekerijen dit gaat. Ook hierbij zal er na een rondleiding genoeg ruimte zijn voor al jouw vragen en kunnen er weer mooie planten/etc worden aangeschaft!

+/- 16.30/17.00 uur zullen we deze dag afsluiten met een lekker drankje en hapje (wordt voor gezorgd)

Belangrijke informatie:
-Kom je met de trein? Vanaf Schagen kan er meegereden worden naar de diverse kwekerijen.

-De lunch is op eigen kosten. Alle overige dranken/koffie/thee + lekkers zijn gewoon lekker gratis!

Aanmelden kan via: marleen@omdetuinleiden.com