Online trainingen

ONLINE CURSUS ‘WINTERTUIN’
(start 01 november 2020 via @de_wintertuin)

Nu de herfst bijna is begonnen en we weer meer tijd binnen in plaats van buiten doorbrengen hoor ik steeds vaker ‘nou ik ga niets meer aan de tuin doen hoor, alles is toch uitgebloeid en het ziet er niet meer uit’
ZONDE! Want ook juist in de winter is er zoveel moois te ontdekken in de tuin, zelfs vanaf de bank! Je moet alleen even weten hoe je dat kunt bereiken.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe krijg je meer kleur in de tuin in de winter? Hoe maak je de tuin ook in de winter aantrekkelijk voor onder andere vogels en hoe zorg je ervoor dat de tuin je in de winter ook uitnodigt om naar buiten te gaan?

➤Ik leer het je in mijn Wintertuincursus. Een online cursus vol met informatie (die direct toepasbaar is). Tips & tricks, opdrachten en als afsluiter een live Q&A. Na het volgen van deze online cursus kun je jouw tuin in een paar (simpele) stappen omtoveren tot een uitnodigende, sfeervolle wintertuin.

➤De cursus duurt een maand en is te volgen via het besloten Instagramaccount @de_wintertuin. Naast een maand lang elke dag een inspirerende post ontvang je een E-book met informatie en opdrachten en sluiten we de maand af met een live Q&A. De posts blijven nog t/m 31 december online, dus je kunt het op jouw eigen tempo doornemen.

✎De Wintertuincursus start op 01 okt 2020.
✎Koop jouw ticket via marleen@omdetuinleiden.com
✎De kosten bedragen 49 euro (incl. btw)

Wat houdt de online cursus in?
✔ Een E-book met 11 hoofdstukken (waaronder natuurlijk beplanting, kleuren en geuren). Hierboven zie je enkele bladzijdes uit dit E-book.
Elk hoofdstuk bestaat uit achtergrondinformatie, tips en één of meerdere opdrachten waarvan je de meeste meteen kunt uitvoeren. Je kunt dit E-book op jouw eigen tempo doornemen.
✔Via het Instagramaccount @de_wintertuin ontvang je vanaf 01 oktober 2020 een maand lang elke dag een handige tip/achtergrondinformatie/
opdracht die je t/m 31 december 2020 terug kunt lezen.
✔Deze maand wordt afgesloten met een Live Q&A


Deze cursus is voor iedereen die
✔ Ook in de winter meer tijd in de tuin wil doorbrengen;
✔ Een tuin heeft die in de winter nog wel wat kleur/geur/sfeer kan gebruiken;
✔ In de winter ook vanaf de bank of eettafel wil genieten van een fijne tuin;
✔ Jaloers is op tuinen met veel ‘wildlife’ (o.a. vogels) en dit ook graag zou willen realiseren in de eigen tuin;

Deze cursus is niet voor iemand die:
✘ Een compleet tuinontwerp & beplantingsplannen verwacht


Let op:
↳Het gaat bij deze online cursus om tips/tricks waar je ook als beginnende tuinliefhebber prima mee aan de slag kunt. Laat je echter altijd wel goed adviseren bij de aanschaf van beplanting bij (bijvoorbeeld bij een kwekerij). Hetzelfde geldt ook voor het planten in de volle grond of in potten. Vind je het spannend om voor het eerste in de volle grond aan de slag te gaan? Vraag om hulp!