Evenementen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Ik merk dat er veel mensen zijn die hun ‘tuin willen aanpakken’, maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen of na een bezoek aan een tuincentrum niet de juiste planten hebben meegenomen (volle zon in plaats van schaduw of voor een andere grondsoort). Zonde! Het kost een hoop geld terwijl dit helemaal niet nodig hoeft te zijn, zo lang je maar goed advies krijgt! (daarom ga ik altijd naar een kwekerij in de buurt, waar men voldoende tijd om je van goed advies te voorzien).

Om elkaar te inspireren, helpen (en om een gezellige tijd samen te hebben) organiseer ik diverse events/meetings. Denk bijvoorbeeld aan ‘Rondje Kwekerij‘ waarbij we met een groepje mede-tuinierders (met en zonder groene vingers!) diverse kwekerijen bezoeken. Onder het genot van een koffie/thee krijgen we een rondleiding en advies op maat. Daarnaast kunnen we ook elkaar tips geven!

Ook zal er maandelijks een stekjesruil plaatsvinden (data en locatie worden nog bekend gemaakt). Met een dichte portomonnee kun je dan aan de slag in de tuin, hoe fijn is dat!

De agenda voor 2020 vind je hier.
Wil je je aanmelden? Dit kan via marleen@omdetuinleiden.com. Geef aan om welk event het gaat en om hoeveel personen.

Meedoen is gratis, tenzij duidelijk is vermeld dat er kosten aan verbonden zijn!

Tot snel!