Droom jij ook van een zelfvoorzienend leven maar weet je niet waar je moet beginnen? Duizelt het je bij het zien van al die verschillende soorten groenten die je kunt zaaien en heb je geen idee wat voor jou ideaal is om mee te starten? Ben je al een paar keer met goede moed gestart met zaaien maar heb je nog nooit iets kunnen oogsten?

Ik heb goed nieuws! Om jou die eerste stap te laten zetten tot een fantastisch (moes)tuinseizoen is het een kwestie van de juiste kennis opdoen. Ecologisch (moes)tuinconsultant Marjolein (@deplantendokternl) heeft deze kennis en laat zij nou dol zijn op delen! “Investeer in kennis, want deze gaat nooit verloren”

WIN:
Je kunt dan ook één van de 3(!) tickets (t.w.v. €197,- per stuk) voor de online permacultuur (duurzame manier van (moes)tuinieren) cursus van Marjolein winnen! 

DOEL VAN DE CURSUS
De cursus heet ‘Hoe begin ik met permacultuur’ en na deze cursus weet je:
-Hoe je moet beginnen met een moestuin
-Praktische moestuintips die voor jou werken
-Hoe je succesvol een moestuin kan onderhouden, zonder er veel tijd aan kwijt te zijn

BONUS:
Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een fantastisch zadenpakket zodat je meteen ook daadwerkelijk aan de slag kunt gaan!

DATUM:
Deze online cursus is op woensdag 10 februari vanaf 20:00 uur. Neem plaats achter jouw laptop/pc, schenk een kop thee voor jezelf in en neem alle informatie tot je!

DEZE CURSUS IS VOOR IEDEREEN:
-Gaat jouw interesse meer uit naar een siertuin dan een moestuin? Marjolein deelt ook haar kennis over o.a. het verbeteren van de bodem, kennis die je dus op meerdere vlakken kunt gebruiken
-Heb je een balkon of een postzegeltuin? Doe ook dan zeker mee met deze winactie! Om zelfvoorzienend te kunnen leven is er niet veel ruimte nodig en op een balkon zou je kunnen starten met een moestuin in bakken.-

HOE DOE JE MEE:
1. Volg deplantendokternl en omdetuinleiden via Instagram
2. Like dit bericht
3. Tag je vrienden die dit ook zeker willen winnen
4. Extra punten: schrijf je in voor de nieuwsbrief van @plantendokternl

De winnaars worden via Instagram bekend gemaakt.

SUCCES ALLEMAAL!