Vanmorgen heb je het al op Instagram voorbij zien komen; ik organiseer een (voorjaars)tuinswap!

Voor iedereen die nu denkt ‘swapwat’?! zal ik het even kort uitleggen:
swap is Engels voor ‘ruilen’ of ‘uitwisselen’. In het geval van deze (voorjaars)tuinswap gaat het om het uitwisselen van cadeautjes op het gebied van de tuin (denk bijvoorbeeld aan bloembollen, zaden, insectenhotel, etc). Jij maakt voor iemand een pakket met cadeautjes en iemand anders maakt weer voor jou een pakket. Aan de hand van iemand zijn IG-account en een korte omschrijving (die je na aanmelding via de e-mail ontvangt) waar diegene van houdt op het gebied van tuinieren kun je het pakket met cadeautjes samenstellen. Tevens wordt er een richtlijn gegeven qua uitgaven, zodat iedereen een enigszins gelijkwaardig pakket ontvangt (meer uitgeven mag, dit is dan wel jouw eigen keuze!).

De bedoeling van deze tuinswap is om nieuwe producten te ontdekken, elkaar te inspireren en om ook gewoon lekker creatief bezig te zijn! Daarnaast is het natuurlijk een feestje om een pakket vol (tuin)cadeautjes te ontvangen.

Zo zou een pakket er bijvoorbeeld uit kunnen zien!

Wil je ook meedoen?

Je kunt je aanmelden via marleen@omdetuinleiden.com. Na de aanmelding ontvang je een mail met de spelregels, krijg je te horen wie jouw ‘swapmaatje’ is en ontvang je een korte omschrijving van diegene zodat je wat gerichter op zoek kunt gaan naar leuke cadeautjes!

Aanmelden via marleen@omdetuinleiden.com kan t/m vrijdag 15 maart.

Start

Bij genoeg aanmeldingen (het is voor mij de eerste keer dat ik dit organiseer, dus het is even afwachten hoeveel mensen ik enthousiast kan krijgen 😉 ) zul je in de week van 18 maart een mail ontvangen met verdere instructies, zodat je aan de slag kunt gaan met het samenstellen van het pakket!